Woning Onderhoud

Onderhoud aan uw woning is noodzakelijk
Iedere woning vereist regelmatig een check
Aannemers- en timmerbedrijf J. Hogenhout is actief in Utrecht, Maarssen, Vleuten, De Meern, Harmelen, Haarzuilens enz. Binnen deze regio nemen wij veel onderhoudsklussen aan, want onderhoud aan uw woning is eenmaal noodzakelijk.

Groot onderhoud
Is uw woning is aan groot onderhoud toe, bijvoorbeeld de vervanging van goten, kozijnen, het aanbrengen van nieuwe dakpannen of dakbedekking. Voor kleine of grote onderhoudswerkzaamheden staan wij graag voor u klaar. Maar ook voor het plaatsen van een dakkapel op uw huis, het plaatsen van een carport of een schuur kunt u bij Timmerbedrij J. Hogenhout uit Maarssen terecht.

Advies
Wellicht vraagt u zich af of bepaalde onderhoudswerkzaamheden aan uw woning zomaar mogen? Wij helpen u graag op met het maken van de juist keuzes en kunnen u goed adviseren. Door onze jarenlange ervaring houden wij rekening met het behoud van het karakter van uw bestaande woning.

Iedere woning vereist onderhoud
Ten behoeve van de kwaliteit en uitstraling van uw woning is het noodzakelijk eens in de zoveel jaar onderhoud te laten plegen aan uw woning. Wanneer u dit niet tijdig doet, zal de waarde van uw huis onder druk komen te staan. Door tijdig onderhoud te laten plegen aan uw woning kunt u dit voorkomen. Daarnaast zal bepaald onderhoud juist de waarde van uw woning laten stijgen!

Heeft uw woning onderhoud nodig?
Neem dan contact op met Timmerbedrijf J. Hogenhout. Het geven van gratis tips en adviezen is bij ons standaard. Maar ook de kosten voor het plegen van onderhoud aan uw woning vallen reuze mee!

renovatie J. Hogenhout
renovatie-j.hogenhout-2

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Timmerbedrijf J. Hogenhout!