Over Timmerbedrijf J. Hogenhout

Al 11 jaar levert en plaatst Timmerbedrijf J. Hogenhout kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren voor renovatie, nieuwbouw in Utrecht, Maarssen en de regio daaromheen. Wij zijn vooral sterk in maatwerk, of het nu gaat om 1 raam of uw gehele woning te laten voorzien van nieuwe hoogwaardige kozijnen.Verder zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van badkamers en nieuwe W.C”s Onze sterke punten zijn: Service, goede voorlichting, meedenken met de klant en ruime ervaring. Verder is de kwaliteit in verhouding tot de prijs een pluspunt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een prijsopgave op maat of ter nadere kennismaking. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Kortom, Timmerbedrijf J. Hogenhout staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij zijn de laatste jaren vaak actief geweest met projecten in de volgende gebieden: Amersfoort, Baarn, Ede, Veenendaal, De Bilt, De Ronde Venen, , Houten, Ijsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Maarssenbroek, Tienhoven, westbroek, Loosdrecht, .Hilversum, Vleuten, De Meern, Woerden

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Timmerbedrijf J. Hogenhout!